info@vbfa.dk

+45 7210 9012

OM OS

Vi er et landsdækkende agentur med kontor på Sydsjælland.

Som agentur er vi en selvstændig virksomhed. Vi tegner, servicerer, og rådgiver omkring forsikringer. Forsikringerne placerer vi i de agenturaftaler vi har forhandlet os frem til, og vi har naturligvis en professionel ansvarsforsikring, så du som kunde kan føle dig tryg ved at handle med os.

Vi må ikke forveksles med en forsikringsmægler, da vi ikke er uvildige. Udover direkte salg til slutbrugeren bistår vi dog en række forsikringsmæglere med aftaler, da vi hurtigt og nemt kan komme med attraktive tilbud på både privat og erhverv.

Kontakt os, og hør om mulighederne ved at benytte Vordingborg Forsikringsagentur.

Find kontaktoplysninger på vores medarbejdere her

Vi tror på personlige relationer, og derfor er du altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller kommentarer til dine forsikringer.

Janne Bagger

Kontoransvarlig

Janne er vores søde pige, du med største sandsynlighed møder, når du ringer på vores hovednummer. Udover at tage telefonen tager Janne sig primært af policeopgaver vedr. privatforsikringer.

Stig Eriksson

Assurandør og pensionsrådgiver

Stig rådgiver både inden for mindre erhverv, privat, og pension. Stig har mere end 30 års erfaring fra branchen, så han ved, hvad han snakker om.

Karsten Stage

Assurandør

Karsten er et velkendt ansigt på det sydlige Sjælland og Øerne, hvor han i mange år har solgt forsikringer til private og erhverv. Uanset hvilke spørgsmål du måtte have, er Karsten manden der kan svare på dem.

Kasper Holm

Partner og Direktør

Udover at holde tråd i tingene, rådgiver Kasper også inden for privat, erhverv, og pension.